AdSense ile ne kadar kazanacağım?


Bu sorunun kesin bir cevabı yoktur, çünkü kazancınız bazı faktörlere bağlı olarak değişir.
  • Sayfalarınızda görünen reklamların türü: İçerik için AdSense'i kullanarak, kullanıcılar tarafından tıklandığında veya görüntülendiğinde kazandıran reklamlara yer verebilirsiniz. Tüm reklamlar bir reklam açık artırmasında rekabet eder. Sistemimiz sizin için en çok geliri üretecek olanları otomatik olarak seçer ve iyi bir kullanıcı deneyimi sağlar.
  • Sayfalarınızda görünen reklamların fiyatlandırması: Tüm reklamların fiyatı aynı değildir. Dolayısıyla, değişen reklamveren bütçeleri, özel içeriğiniz ve kullanıcılarınızın tıklamayı seçtiği reklamlar gibi faktörler, kazancınızın günden güne dahi değişmesine neden olur.
  • Kaç tane AdSense ürünü kullandığınız: AdSense'ten, web sayfalarınızda reklam görüntüleyerek, kullanıcılarınıza arama olanağı sunarak, özet akışlarında reklam görüntüleyerek ve başka şekillerde olmak üzere pek çok farklı yöntemle kazanç sağlayabilirsiniz. Daha çok sayıda AdSense ürünü kullanmak potansiyel kazancınızı artırır.
Ne kadar kazanacağınızı öğrenmenin en iyi yolu AdSense'e kaydolmak ve web sayfalarınızda reklam göstermeye başlamaktır. Herhangi bir maliyet ve yükümlülük altında girmeden, hızlı ve kolay bir şekilde başlayabilirsiniz. Hemen kaydolun.
Google AdSense programına katıldıktan sonra, oturum açıp raporlarınızı görüntüleyerek istediğiniz zaman kazançlarınızı görebilirsiniz. Reklam tıklamalarının, gösterimlerin toplam sayısını, tıklama oranını ve toplam kazancınızı görme imkanınız vardır. Bu bilgiler, programın sizin açınızdan nasıl performans gösterdiği ve programda zaman içerisinde ne kadar kazanmayı bekleyebileceğinize ilişkin bir fikir verir.
Devamını Oku!

0 yorum:

Yorum Gönder