Google reklamları sitemde ne kadar zaman sonra görüntülenmeye başlar?


Programa kabul edildikten ve HTML reklam kodunu sitenize uyguladıktan sonra, nihai onay süreci tamamlanana kadar geçici "boş reklamlar" gösterilir. Bu boş reklamlar sayfalarınızın arka planıyla uyumlu bir şekilde gösterileceğinden kullanıcı deneyimini etkilememeleri beklenir. Bu süre boyunca kazanç elde etmezsiniz ve hesabınıza giriş yaptığınızda, hesabınızın incelenmekte olduğunu belirten bir bildirim görürsünüz. Bu kısa inceleme dönemi bize ayrıca, onaylanmanızın hemen ardından reklam yayınlamaya başlayabilmemiz için sitenizi tarama ve dizinimize ekleme fırsatı da verir.
Reklam kodunu uygulamanızdan hemen sonra, nihai bir onay kararı alınır ve bu size e-postayla bildirilir. Onay verildikten sonra, yayındaki reklamlar mevcut reklam birimlerinizde görüntülenmeye başlar.
Sitenizde görüntülenen reklamların alaka düzeyinin zaman içinde yükselmesi gerekir. Ancak, bir sayfada değişiklikler yapmanız halinde, tarayıcımızın daha alakalı reklamlar yayınlamak üzere değişiklikleri tespit edip dizinimizi güncellemesinin 1 veya 2 hafta sürebileceğini unutmayın.
Sayfalarınıza Arama için AdSense kodunu eklemek anında bir Arama için AdSense kutusu oluşturur. Google tarafından barındırılan sayfalarda arama sonuçları görüntülendikçe, ilgili sorgu için reklam varsa, alakalı reklamlar hemen görüntülenir.
Devamını Oku!

0 yorum:

Yorum Gönder