AdSense Web Seminerleri


Web Seminerleri

AdSense Web Seminerleri


Web Semineri Nedir?

Web Semineri, web üzerinden katılabileceğiniz ücretsiz çevrimiçi seminerlerdir. Seminerlere, seminerin yayın saatinde katılıp canlı olarak veya seminer kaydedildikten sonra izleyebilirsiniz.

Web Seminerine nasıl kayıt olacağım?

YKatılmak istediğiniz web seminerinin yanındaki "Kayıt Ol-Register" bağlantısına tıklayıp Webex sayfası üzerinden e-posta adresinizi ve AdSense yayıncı numaranızı kullanarak kayıt olabilirsiniz. Kaydedilmiş web seminerlerini, "Şimdi izle-View now" bağlantısına tıklayarak istediğiniz zaman izleyebilirsiniz.

Katılım için teknik gereksinimler nelerdir?

İnternet bağlantısı olan bir bilgisayar ve kulaklık veya hoparlöre ihtiyacınız olacak. Sistem özellikleri aşağıdaki kriterleri karşılamalıdır:
  • Microsoft Windows 98, ME (Millenium Edition), XP, NT, veya 2000 - 56K veya daha hızlı internet bağlantısı
  • Intel Pentium 400 MHz veya daha hızlı işlemci ve 64 MB ram (tavsiye edilen: 128)
  • Microsoft Internet Explorer 5.x veya daha sonraki sürümleri, Netscape Communicator 4.77, 6.x, AOL 5.0 veya daha sonraki sürümleri
  • Web tarayıcısının Javascript veya çerezleri etkin olmalı1

Webinar ses düzeni nasıl ayarlanır?

Webex VOIP teknolojisini kullanır. Bu nedenle, telefon hattı ile bağlanmanıza gerek yoktur ancak kulaklık veya hoparlöre ihtiyacınız olacaktır.

Mikrofona ihtiyacım var mı?

Mikrofona ihtiyacınız olmayacak. Canlı web semineri sırasında AdSense uzmanları ile sohbet aracılığıyla konuşabilirsiniz.

Web semineri sırasında sesi duyamazsam ne yapmam gerekir?

  1. İnternet bağlantınızda sorun olmadığına ve hoparlörlerin açık olduğuna emin olun.
  2. Webex arayüzünde 'Communicate' bağlantısına tıklayın ve 'Join Audio Broadcast' i seçin.
  3. Eğer üstteki seçenekler işe yaramazsa, web seminerinden çıkıp tekrar giriş yapın.
Web Seminerini hala duyamıyorsanız, lütfen birkaç gün içerisinde tekrar giriş yapın. Web Seminerini kaydedilmiş olarak dinleyebilirsiniz.

We Semineri sırasında soru sorabilir miyim?

Canlı web semineri sırasında sohbet hizmeti sunuyoruz. Mesajlarınızı anında gönderebileceğiniz bir sohbet penceresi olacak. Uzmanlarımız prezentasyondan sonra sorularınızın yanıtlarını verecek. Kaydedilmiş web seminerleri sırasında sohbet özelliğini sunamıyoruz.

Web Semineri ne kadar sürer?

Canlı web semineri, soru ve cevap bölümü de dahil olmak üzere yaklaşık olarak 1 saat sürer. Kaydedilmiş web seminerlerinin süresi konuya göre 15 dakikadan 1 saate kadar çıkabilir.

Arkadaşım da web seminerine katılabilir mi?

Evet. Arkadaşınız da kayıt olabilir. Arkadaşınızın AdSense hesabı yoksa ikiniz de AdSense hesabınızın ilişkili olduğu tek e-posta adresini kullanabilirsiniz.
Devamını Oku!

0 yorum:

Yorum Gönder