Adsenseye Kayıt Olurken Dikkat Edilecek Noktalar


Başvurumun onaylanmasını sağlamak için nasıl yardımcı olabilirim?




Sizin gibi bilgili yayıncılar, aşağıdaki sorunlu alanlar konusunda dikkatli olarak genel başvuru güçlüklerinin önüne geçebilir.
Alacaklı/Kişi Adı
AdSense başvurunuzdaki ada ödenmek üzere hazırlanmış çekleri alabilmeniz gerekir. Eksik adlarla yapılacak AdSense başvuruları onaylanmaz.

    • 'Alacaklı Adı' alanına, kuruluşunuzun adını girin
    • 'Kişi Adı' alanına, kuruluşunuzda web sitesini yöneten kişinin adını girin
Adres
Yalnızca geçerli posta adresleri olan AdSense başvuruları onaylanır. Lütfen konumunuz için aşağıda listelenen bilgilerden mümkün olduğunca çoğunu içeren tam adresinizi sağlayın.

  • Sokak Adresi (kapı numarası, sokak adı/numarası, kat/apartman numarası dahil)
  • Kasaba / Şehir
  • Eyalet/Bölge
  • Posta Kodu
  • Ülke / Bölge
Adınızı ve adresinizi doldururken fazladan yardıma mı ihtiyaç duyuyorsunuz? Buradaki örneğe bakın.
E-posta Adresi
  • Girdiğiniz e-posta adresi, AdSense'te oturum açmak için kullanacağınız giriş olacaktır. Ayrıca, e-posta doğrulama iletinizden başlayarak, AdSense hesabınızla ilgili tüm iletişim bu e-posta adresine gönderilir. Bu nedenle, lütfen e-postaları alabileceğiniz, geçerli bir adres girdiğinizden emin olun.
  • Yanlış bir e-posta adresi girerseniz, istediğiniz e-posta adresini kullanarak yeni bir başvuru göndermeniz gerekir.

Yapım Aşamasında/Zor Site Navigasyonu
Onay alabilmeniz için, web sitenizin hizmet vermeye başlamış olması ve uzmanlarımızın değerlendirebileceği yeterli metinsel bağlamı içermesi gerekir. Yapım aşamasındaki, yüklenmeyen veya çalışmayan bağlantılar içeren web siteleri onaylanmaz. Lütfen başvurunuzdaki URL'nin doğru bir şekilde girildiğinden emin olun.
Site Sahipliği
AdSense için gönderdiğiniz web sitesinin HTML kaynak kodunu düzenleme erişiminizin olması gerekir. Sahibi olmadığınız bir site gönderirseniz (örneğin, www.google.com), AdSense kodunu siteye yerleştiremezsiniz ve başvurunuz onaylanmaz.

Çin ve Hindistan gibi bazı konumlarda, yayıncıların sitelerine 6 aydır sahip olmalarını da zorunlu kılmaktayız. Bu adımı, reklamcılık ağımızın kalitesini ve reklamverenlerimiz ile mevcut yayıncılarımızın çıkarlarını korumak için attık.
Desteklenmeyen Dil
Maalesef, AdSense henüz tüm dillerde kullanılamamaktadır. Web sitenizin birincil dili desteklenen diller listemizde görünmüyorsa, başvurunuzu onaylayamayız. İleride, AdSense'in sizin dilinizde hizmet vermeye başlayıp başlamadığını öğrenmek için sağlanan bağlantıyı lütfen tekrar ziyaret edin.

Diğer Onaylanmama Nedenleri
Başarılı bir AdSense başvurusuna ilişkin gereksinimlerin tam listesi için lütfen program politikalarımızıayrıntılı bir şekilde okuyun.


Başlamaya hazır mısınız? 

Devamını Oku!

0 yorum:

Yorum Gönder