Sitem AdSense'e katılmaya uygun mu?


Başvurunuzu tam olarak incelemeden sitenizin uygun olup olmadığını söyleyemeyiz. Ancak, başvuru yapmadan önce sitenizin AdSense'e uygun olup olmadığını anlamak için kontrol edebileceğiniz birkaç nokta bulunmaktadır.
  • Web siteniz var mı?
    Katılmak için bir web sitesine sahip olmanız gerekir. Web siteniz yoksa, Blogger'ı kullanarak bir web sitesi oluşturabilirsiniz. Kaliteli içerik oluşturmaya yönelik ipuçlarımızı okuyarak kullanıcıları ve reklamverenleri sitenize çekebilirsiniz.
  • 18 yaşından büyük müsünüz?
    Şartlar ve Koşullarımızda belirtildiği gibi, yalnızca 18 yaşından büyük kullanıcıların başvurularını kabul edebiliyoruz.
  • Siteniz program politikalarımıza uyuyor mu?
    Başvurunuzu göndermeden önce sitenizin politikalarımıza uygun olup olmadığını kontrol edin. Politikalarımızı istediğimiz zaman değiştirebileceğimizi ve Şartlar ve Koşullarımız uyarınca, bu politikalardaki değişiklikleri izlemenin sizin sorumluluğunuzda olduğunu lütfen unutmayın.
  • Siteniz en az 6 aydır size mi ait?
    Çin ve Hindistan da dahil olmak üzere bazı yerlerde, yayıncıların en az 6 aydır o sitenin sahibi olması gerekir. Bu önlemi, reklam ağımızın kaliteli olmasını sağlamak ve reklamverenlerimizin ve mevcut yayıncılarımızın çıkarlarını korumak için aldık.
Hazır olduğunuzda bir başvuru göndermeniz yeterlidir. Başvurunuzu gözden geçirir ve yaklaşık bir hafta içinde sizinle e-posta yoluyla bağlantı kurarız.
Devamını Oku!

0 yorum:

Yorum Gönder