Google AdSense’in diğer reklam ağlarından farkı nedir?


Bu yenilikçi Google işletme çözümü, sitenizin gerçek gelir potansiyelini ortaya çıkarmanıza yardımcı olur. İşte programımızın avantajlarından bazıları:
  • Kullanıcılarınızı ilgilendiren reklamlar sunun.
    Google AdSense, sayfalarınızın ve Arama için AdSense sorgularının içeriğini hedefleyen okunması kolay, metin ve resim tabanlı reklamlar sunar.
  • Google arama teknolojisinden yararlanın. 
    Google’ın tescilli arama ve sayfa sıralama teknolojileri, AdSense'in temelini oluşturur. Web sayfalarının bağlamını ve içeriğini tespit edip uygun Google reklamlarını sayfalarınızla eşleştiririz.
  • Kitlenizi hedef alan reklamlar sunun
    Anahtar kelime hedefli reklamların yanı sıra Google, sağladığı yerleşim hedefli reklamlarla da, özellikle sayfanıza uygun nitelikte gösterim başına ödemeli reklamlar sunar.
  • İstemediğiniz reklamlara filtre uygulayın. 
    Google, sizin için uygun güçlü bir filtre kümesi oluşturmak amacıyla bir içerik ekibini, filtre teknolojisini ve girişinizi seferber eder.
  • Hemen ve kolayca işe koyulun. 
    AdSense’i kolayca kullanmaya başlayabilirsiniz ve bunun için hiçbir mühendislik kaynağına gereksinim duymazsınız. Web sayfalarınıza eklemeniz için size birkaç satır HTML veririz. Yalnızca birkaç dakika içinde sayfalarınızda Google reklamları yayınlamaya ve daha fazla reklam geliri elde etmeye başlarsınız.
Devamını Oku!

0 yorum:

Yorum Gönder